Medencéink

Megérkezett a hűvösebb idő, a strand átállt a téli üzemre, 50 méteres fedett úszómedence és termál medence áll a fürdőzők rendelkezésére. A termál ülőmedence vízhőfoka 36-38 ºC, vízmélysége 0,9 m. Az úszómedence vízhőfoka 26-28 ºC, vízmélysége 1,4-2,0 m.

Az úszómedence felé sátrat állítottak fel, aminek két bejárata van, az egyik az öltözők, a másik pedig az élménymedence felől.

Az élménymedence csempéjét úgy óvják a téli fagyástól, hogy nem engedik le a vizet. A termál medencét pedig újra fugázták, mert az több helyen is hiányos volt.

Az őszi-téli időszakban öltözködni fűtött öltöző konténerekben lehet. A Városgazda Zrt. munkatársai az öltözőkabinokat, téliesítették, bevezették a vizet, a villanyt és a fűtést is.

A finn típusú Sport és Relax Szauna mindennap 06.00-19.00 óráig üzemel. Ehhez merülő medence is tartozik, melynek hőfoka 12-20 ºC.

Általános tájékoztató

A strandfürdőt 0-3 éves korig a kisgyermekek ingyenesen látogathatják. A fürdőbérletek a váltás napjától 2 hónapig érvényesek és azok hosszabbítására nincs lehetőség.A zavartalan fürdőzés érdekében kérjük a Házirend betartását.

A Házirend megtekinthető a Házirend aloldalon.