Pályázati felhívás vendéglátó helyiség felállítására és üzemeltetésére

Pályázati felhívás

 

A Csepeli Ingatlanhasznosítási Nonprofit Kft., mint üzemeltető, pályázatot hirdet a 1213 Budapest, Hollandi út 14. szám alatti Csepeli Strandfürdő terültén vendéglátó helyiség felállítására és üzemeltetésére vonatkozóan, amellyel kapcsolatban az alábbi tájékoztatást adja:

A pályázatot kiíró neve, székhelye:

Csepeli Ingatlanhasznosítási Nonprofit Kft.

1215 Budapest, Kossuth Lajos utca 65. fsz. 2.

E-mail: info@csihk.hu

 

A pályázati felhívás tárgyával kapcsolatban tájékoztatást nyújt:

Bíró Gyula fürdővezető-helyettes: +36 70 443 2909

biro.gyula@csihk.hu

A pályázat tárgya:            

A Csepeli Ingatlanhasznosítási Nonprofit Kft., 1213 Budapest, Hollandi út 14. szám alatti Csepeli Strandfürdő terültén a 2023. évi nyári strandszezonra büfék, vendéglátó helyiségek és mobil egységek felállítására és üzemeltetésére vonatkozóan.

 

A Csepeli Ingatlanhasznosítási Nonprofit Kft. mobil szolgáltató egységek felállításához csupán a területet és a közműcsatlakozás lehetőségét biztosítja.

A területen 3 db büfé, 2 db lángosos, vattacukorárus, pattogatott kukorica, főtt kukorica, kemencés lángos árusítására várunk pályázatokat. A „Mobil Pavilon” vagy „Food-truck” vendéglátó egységeket a vállalkozónak kell biztosítania.

 

A közölt adatok tájékoztató jellegűek!

 

Az ajánlattétel módja:

Az ajánlatnak tartalmaznia kell az ajánlat tárgyára vonatkozó részleteket, az ajánlattevő adatait, valamint a megajánlott bérleti díjat is.

 

Helyszíni bejárás: 2023. május 08.

Az ajánlattételi határidő: 2023. május 12.

 

Az ajánlatokat a info@csihk.hu e-mail címre várjuk!