Új csoportvezető a Csepeli Piacon

Beer Krisztián 2014 óta dolgozik a Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt.-nél. Az első évben műszaki koordinátorként, a közterületeken lévő graffitik felmérését és eltüntetését végezte, több száz falfirkát távolított el a szebb környezet kialakítása érdekében. A karbantartási csoport vezetőjeként, feladatai közé tartozott a lakás és nem lakás célú ingatlanok, a Sport Szabadidő és Rendezvény Központ, a Rákóczi Kert, a nyugdíjasház, a Csepeli Strandfürdő valamint a Szent Imre téri szökőkutak megfelelő műszaki állapotának fenntartása. Kötődése a Csepeli Piachoz már akkor is jelen volt, hiszen műszaki szakemberként felügyelete alatt állt az összes műszaki probléma megoldása.

Az új csoportvezető a már megkezdett fejlesztéseket fogja megvalósítani:

Parkolási és közlekedési rend

A vásárlók többsége nincs tisztában azzal, hogy a piac körüli rámpák előtti parkolóhelyek az üzletek és az őstermelők zavartalan áruforgalmának biztosításához szükségesek, a figyelmezető táblák ellenére is sokan elfoglalják azokat. Az őstermelői csarnok bejárata elé szintén csak parkoló kártyával rendelkező őstermelők állhatnak, legfeljebb 15 percre, az áruszállítás idejére.

Nagy gondot okoznak a parkoló autók a keskeny utcákon, ezért a torlódásmentes közlekedés kialakításához az utcák egyirányúsítását tervezi az új csoportvezető.

Közbiztonság

A piac területén rendszeres a járőrszolgálat, így a piac biztonsági szolgálatának, a folyamatosan jelenlévő rendőrjárőröknek és közterület-felügyelőknek köszönhetően jó a közbiztonság.

Tisztaság

Beer Krisztián jónak ítéli meg a köztisztaságot. A Csepeli Városgazda Zrt.-vel együttműködve folyamatosan felügyelik a piac és környezete tisztaságát, mindennap van takarítás takarító személyzettel és gépekkel is.

Fejlesztések

Több fejlesztést tervezett az előző piacvezető, a lift és a galéria kivitelezésének előkészítése is szerepel a 2016-os és 2017-es év elképzelései között, melyek megvalósulása esetén az őstermelői csarnok emeleti szintjét is be lehet kapcsolni a piac vérkeringésébe. A világítást is korszerűsítenék, emellett egy hűtő-fűtő hálózat kiépítését is megfontolják. Az új vezető számára fontos, hogy az árusok és a vevők is elégedettek legyenek, ezért Beer Krisztián a húsos csarnokban szellőző és légcserélő rendszert tervez kiépíteni, mert a nyári időszakban megreked a levegő a csarnokban.

Új csoportvezető a Csepeli Piacon