Új csepeli sportegyesület mutatkozik be

Csepel labdarúgást szerető és művelő családjához új tag csatlakozott klubunk, a Pizza King Csepel Futsal egyesület jóvoltából.
Egyesületünk a kispályás labdarúgásban, az úgynevezett futsalban teszi próbára tudását a 2016/2017-es bajnokság másodosztályában ősztől. Bízunk benne, hogy a sportszerető csepeli közönséget sikerül elcsábítanunk hazai találkozóinkra, ahová kortól, nemtől, hovatartozástól függetlenül várunk mindenkit. Mivel sajnos egyelőre Csepelen nincs alkalmas játéktér a hazai találkozók lebonyolítására, meccseinket a Soroksári Sportcsarnokban játsszuk majd hétfőn esténként. A Pizza King Futsal Csep-Gól FC néven induló együttesünk folyamatosan jelentkezik friss hírekkel, beszámolókkal közösségi (Facebook) oldalán a https://www.facebook.com/Pizza-King-Csepel-Futsal oldalon, ahol a sorsolást és minden egyéb információt is megtalálnak az érdeklődők.

Kérjük kísérjék figyelemmel mérkőzéseinket ahová önöket is szeretettel várjuk és lehetőségeikhez mérten támogassák, vigyék hírét csepeli klubunknak, melynek egyik fontos mérkőzése a szeptember 7-i Újpest elleni felkészülési találkozó lesz.

Bár már hosszú évek óta nem láthatunk első osztályú labdarúgó mérkőzést az UTE és a Csepel csapatai között, a két klub összecsapásainak komoly történelme van, ami most egy kicsit másként ugyan, de tovább íródhat. A XXI. kerületben Pizza King Futsal Csep-Gól FC néven új egyesület bontogatja szárnyait, akik a futsal bajnokság II. osztályának Nyugati csoportjában rajtolnak hamarosan, az UTE (akik nem azonosak az Újpest FC nevű egyesülettel) pedig ugyancsak résztvevője a II. osztálynak, mégpedig a Közép-keleti csoportban.
A felkészülési mérkőzés szeptember 7-én, szerdán lesz 21 órai kezdettel a Soroksári Sportcsarnokban (1237. Bp., Sportcsarnok utca 2., Nyír utca–Szentlőrinci út sarka) ahová mindenkit szeretettel vár a csepeli egyesület vezetése, szakmai stábja és játékosai.
A mérkőzés minden kispályás futballrajongó és érdeklődő számára ingyenes lesz, a csepeli klub vezetésének azzal a nem titkolt céljával, hogy nemtől, kortól, hovatartozástól függetlenül maga mellé állítsa a szigetországi sportrajongókat.
A csapat tagjai javarészt csepeliek, így a XXI. kerületi szurkolók igazán magukénak érezhetik majd a reménybeli sikereket, hiszen jól ismert arcok és fiatal tehetségek is bűvölik a labdát – remélhetőleg minél nagyobb sikerrel- az együttesben.
A felkészülési mérkőzést követő bajnoki találkozókra is mindenkit szeretettel várunk, a mérkőzések pontos időpontjáról is hamarosan tájékoztatjuk az érdeklődőket.Hajrá Csepel, Hajrá csepeli futsal !

Forrás: Csepel Futsal Sajtó

csapatkep