Rangadóra készül a csepeli csapat

A Pizza King Futsal Csep-Gól FC NB II-ban szereplő együttese a bajnokság újabb állomásához érkezett. Eddig lejátszott (és sikerrel vett) két bajnoki találkozónk után hazai környezetben a jó erőkből álló BME Futsal gárdáját fogadjuk október 3-án este a Soroksári Sportcsarnokba ahová ezúttal is mindenkit szeretettel hívunk és várunk!

 

A Pizza King Futsal Csep-Gól FC csapatára két győztes bajnoki meccs után újabb megpróbáltatás vár, mégpedig a szezonbeli első komoly fajsúlyú ellenfél a BME Futsal Club együttese. Az október 3-án a Soroksári Sportcsarnokban sorra kerülő találkozóra ellenfelünk is jó előjelekkel készül, hiszen a megelőző két játéknapon előbb a Városgazda Utánpótlás Akadémia otthonában sikerült nyerniük 4:1 arányban (Csernai 2, Dudás és Fazekas góljaival), majd hazai környezetben a Testnevelési Egyetem gárdáját fektették két vállra 3:1 arányban Fodor/2/ és Csernai találataival. A BME rutinos együttesnek számít a sportágban, 2010 szeptembere óta fenn vannak a hazai futsal térképén. Az előző bajnoki kiírásban az NB II Nyugati csoportjának 3. helyén végeztek, 17 győzelemmel és 4 vereséggel 51 pontot összegyűjtve. Legnagyobb különbségű győzelmüket a Győrladaméri Sasok ellen aratták, ott 37:1 arányban diadalmaskodtak, de a Törökbálintot is 26:1-re, a Nagytétényt pedig 20:1-re tángálták el. Ez már azonban a múlt…

A korábbi két bajnoki találkozó utánozhatatlan atmoszféráját biztosító csepeli szurkolókra ezúttal is számító Pizza King Futsal Csep-Gól FC együttese hétfőn 20:40-kor lép pályára, de a szokásoknak megfelelően már 20 órától nyitott kapuk várnak minden érdeklődőt a Soroksári Sportcsarnokban.

Hajrá csepeli futsal, Hajrá Szigetország!

Forrás: Pizza King Csepel Futsal