Pizza King Csep-Gól Futsal: a Szigetszentmiklós még előttünk jár

A Pizza King Futsal Csep-Gól FC együttese a futsal NB II 5. fordulójában a szomszédvár Szigetszentmiklós otthonába látogatott hétfőn este. A rutinos, nagyobb tapasztalatokkal rendelkező házigazdákkal az első félidőben még jól tartottuk a lépést, de a második játékrészben aztán kiütközött a rutin és a nagyobb tudás, ráadásul a szerencse is elpártolt tőlünk, így végül vereséggel távoztunk a Szigetszentmiklósi Sportcsarnokból.

Nem sikerült megtörnie a nyeretlenségi szériát tegnap este a Pizza King Csep- Gól FC futsal csapatának, akik 1:0-s félidőt követően végül 5:0-ra maradtak alul a Szigetszentmiklósi FFE vendégeként. A Csepel a Varga Csaba – Mida Sándor, Bata Zoltán, Viza Krisztián, Pirik Tamás összeállításban kezdett, a későbbiekben pedig Orbán Levente, Tőkés Norbert, Rácz Botond, Nagy Tibor, Csendes Roland, Posta Tamás és Vági Roland is játéklehetőséget kapott Szabó Zoltántól. Csapatunk az első játékrészben csupán egy gólt kapott (Kovács Gergely ’14) és bőven volt alkalma az egyenlítésre, de a helyzeteinket rendre elpuskáztuk illetve a kitűnően védő Hoffer Csaba hétfő estére lehúzta a házigazda kapuján a rolót. A második játékrészben sem „éreztük a kaput” és ez rendre megbosszulta magát, először ismét Kovács, majd Fülöp és Török is bevette Vági Roland kapuját, a sort a triplázó Kovács találata zárta, aki a 37. percben állította be a végeredményt.
Merkl Péter csapatvezető:- Gratulálok a Szigetszentmiklósnak. Egy hajtós, küzdelmes mérkőzésen vagyunk túl, ahol mindkét csapat kiadta magából a maximumot, s ebben a miklósiaknak jött ki jobban a lépés. Mi még -újonc csapat lévén- a tanulási szakaszban vagyunk a sportág ezen osztályában, sajnos sok védekezési hibát vétettünk, amelyekből lekontráztak minket, s a gólok döntő többsége ebből esett. A találkozó előtt -noha tisztában voltunk vele, hogy a Szigetszentmiklós jóval előttünk jár- úgy éreztük, hogy nyerhető lesz ez a meccs, ehhez meg is voltak a lehetőségeink, ám sajnos a rettentő rossz helyzetkihasználásunk okán ez végül nem valósulhatott meg, nem beszélve az ellenfél rendkívül jó napot kifogó kapusára, akinek ez úton is gratulálok a teljesítményéhez. Három vereségen vagyunk túl, a bajnokságnak úgy indultunk neki – előzetesen feltérképezve az ellenfeleket- hogy célunk az első 6-ba kerülés, ami akár még az ötödik helyet is bőven magában rejtheti, valahová a Szigetszentmiklós mögé beérkezve. Dolgozunk tovább és reméljük, hogy inkább előbb, mint utóbb elindulunk mi is felfelé és a későbbiekben be tudjuk bizonyítani, hogy az élmezőnyben a helyünk.
A Pizza King Csep- Gól FC életében ismét a kemény edzések időszaka következik, hogy aztán október 24-én hétfőn 20:40-kor a Soroksári Sportcsarnokban a törökbálinti illetőségű 5 STARS SE ellen kezdhesse meg begyűjteni az újabb fontos bajnoki pontokat. A Szigetszentmiklós elleni vereség remélhetőleg nem szegte kedvét a csapatért szorító szurkolóknak, akikre jövő hét hétfőn is óriási szüksége lesz, mert a fájó kudarcokon kívül, inkább a sikerekben osztoznánk velük!

Hajrá Csepeli Futsal, Hajrá 21, Hajrá Szigetország!

Forrás: Pizza King Futsal Sajtó

Pizza King Csep-Gól Futsal: a Szigetszentmiklós még előttünk jár