Lakossági tájékoztató – olcsóbb az új zöldhulladék-gyűjtő zsák szeptember 26-tól a Csepeli Városgazda Zrt. ügyfélszolgálatán, szeptember 27-től a Csepeli Piacon is beszerezhető

Tisztelt lakosság!

Lakossági észrevételek alapján az eddig forgalmazott zsákok könnyen szakadnak, és gyorsan lebomlanak, ezért az FKF Nonprofit Zrt. egy új zöldhulladék-gyűjtő zsákot hozott forgalomba.

A 100 literes biológiailag lebomló zöldhulladék-gyűjtő zsák erősebb anyagból készült és olcsóbb is, mint a másik, bruttó 235,-Ft / db áron vásárolható meg az FKF Nonprofit Zrt. ügyfélszolgálatán (IX. Ecseri út 8-12.), a Budai Ügyfélszolgálati Központban (II. kerület Fő utca 47.), a Társaság hulladékudvaraiban.

2016. szeptember 26-tól a Csepeli Városgazda Zrt. ügyfélszolgálatán (XXI. kerület Katona József utca 62-64.), illetve 2016. szeptember 27-től a Csepeli Piacon is beszerezhető.

A zsákokat a Fővárosi Közterület Fenntartó Zrt. forgalmazza, további információt a társaság honlapján találhatnak.

Az FKF Nonprofit Zrt. hulladékgyűjtő udvarainak címe, nyitva tartása, továbbá a zöldhulladék gyűjtéssel kapcsolatos minden fontos információ megtalálható az www.fkf.hu honlapon, illetve az alábbi linkeken:

 

http://www.fkf.hu/portal/page/portal/fkfzrt/hulladekkez/szelektiv_gyujtes/hulladekudvar

 

http://www.fkf.hu/portal/page/portal/fkfzrt/hulladekkez/szelektiv_gyujtes/zoldhulladek_gyujtes