Futsal: kapusbravúrokkal kiharcolt létfontosságú győzelem

A Pizza King Csep- Gól FC futsalcsapata megszerezte újabb győzelmét a Futsal NB II Nyugati csoportjában. A hazai közönség előtt lejátszott találkozón a 5 STARS SE névre hallgató ellenfelünket sikerült felülmúlni 4:1 arányban, amivel egyet léptünk feljebb a tabellán, megerősítve ezzel helyünket a középmezőnyben illetve közelebb kerültünk az élbolyhoz is.

A Pizza King Csep- Gól FC másodosztályú futsalcsapata a Soroksári Sportcsarnokban fogadta a 5 STARS SE együttesét, s aratott rendkívül fontos győzelmet. A sikerben oroszlánrészt vállalt Vági Roland, aki bravúros védéseivel alapjaiban járult hozzá a győzelemhez.
A találkozó előtt csupán egyetlen pont választotta el a két együttest egymástól, a vendégek csupán annyival jártak előttünk, így előre borítékolható eredményt nem lehetett megjósolni a végkimenetelt illetően. A mieink a Vági Roland – Nagy Tibor, Orbán Levente, Pirik Tamás, Bata Zoltán összeállításban léptek pályára, s az 5. percben hátrányba kerültek, ugyanis Gáspár Tibor be tudta venni a csepeli kaput. A 18. percben Rácz Botondnak sikerült egalizálnia az állást, ami az első félidőben már nem is változott, így a futsalban némileg szokatlan, kevés gólos eredménnyel vonultak pihenőre a csapatok. Hozzá kell tenni, hogy Vági Roland kapusunknak ebben (is) nélkülözhetetlen szerepe volt, az ellenfél csatárai erről biztosan többet is tudnának mesélni…
A második játékrészben aztán a mezőnyjátékosaink is fokozatosan felnőttek kapusunk kiváló teljesítményéhez, így 3 perc alatt kétgólosra növeltük az előnyünket Nagy Tibor, majd Orbán Levente góljaival. A „kegyelemdöfést” a rutinos Pirik Tamás adta meg a vendégeknek, aki a 33. minutumban mattolta a vendégek kapusát, beállítva a 4:1-es végeredményt. Együttesünkben szóhoz jutott még Viza Krisztián, Solti Attila, Rácz Botond, Tőkés Norbert, Munkácsi Tibor, Mida Sándor és pályára lépett Szabó Zoltán is.
Csapatunk így három (előzetesen is bekalkulálható) vereséget követően ismét győzelemmel örvendeztette meg a csepeli szurkolókat, akik remélhetőleg mesélnek majd társaiknak az újabb sikerről és a következő találkozón, november 7-én hétfőn este ismét sokan biztatják majd a srácokat a Barátok Győri Futsal Club ellen.
Csapatunk győzelmével megerősítette helyét a középmezőnyben, de az élboly is változatlanul látótávolságban maradt!

Hajrá Csepel, Hajrá Pizza King Csep- Gól FC!

Forrás: Pizza King Csepel Futsal Sajtó

Futsal: kapusbravúrokkal kiharcolt létfontosságú győzelem