Futsal: idegenből is elhozta a pontokat a Csepel

Csepel felnőtt futsalcsapata lejátszotta második bajnoki találkozóját a Pestlőrinci Városgazda Utánpótlás Akadémia csapata ellen. Az előző fordulóhoz hasonlóan ismét sikerrel vettük az akadályt, 1.2-es félidőt követőn fordítottunk és 6:3 arányban magabiztos győzelmet arattunk a XVIII. kerületiek ellen.

Megszerezte szezonbéli második győzelmét a Pizza King Futsal Csep-Gól FC csapata a bajnokságban. Az „áldozat” ezúttal a hazai pályán játszó lőrinci Városgazda Utánpótlás Akadémia csapata volt. Szabó Zoltán legénysége ezúttal a Varga Csaba – Viza Krisztián, Urbán Gábor, Pirik Tamás, Orbán Levente összeállításban vetette bele magát a küzdelembe, ahol a csepeli szurkolók jóvoltából ismét vérbeli meccshangulat kerekedett. Először a 9. percben rezgett a háló a hazaiak jóvoltából, majd 2 percre rá már egalizált is a Csepel Orbán Levente révén. Az újabb válaszra – hazai részről- csak egy percet kellett várni, és a félidő végéig már nem is esett több találat, így lőrinci vezetéssel fordultak a csapatok. Együttesünknél a futsal sajátosságaiból adódóan természetesen folyamatosak voltak a cserék, szóhoz jutott még Bata Zoltán, Tőkés Norbert, Nagy Tibor, Mida Sándor, Gáspár Roland, Solti Attila, Vági Roland és Munkácsi Tibor.

A második játékrész nem is kezdődhetett volna jobban számunkra, ugyanis Pirik kétszer is beköszönt Sebők László kapujába, amivel átvettük a vezetést. Ezt követően már végképp „csepeli kézbe” került a játék irányítása, Urbán, Pirik és Viza lába is „jól sült el”, ami azt jelentette, hogy tetemes előnyre tettünk szert, a végén ugyan esett még egy hazai találat de az már csak szépségtapasz volt a Városgazdának. A 6:3-as végeredményt hatalmas üdvrivalgás övezte szurkolóink körében, és ami még fontosabb a Pizza King Futsal Csep-Gól FC a táblázat élére ugrott péntek este.

A következő bajnoki találkozónk „hazai környezetben” Soroksáron lesz a Sportcsarnokban október 3-án hétfőn 20:45-tól a BME FC ellen, ahová ismételten hívunk és várunk minden Csepel szurkolót!

Hajrá Csepel Futsal, Hajrá csepeli sport!

 

Forrás: Pizza King Csepel Futsal

eredmenyjelzo