Felhívás – Őszi cserjeültetés

Az önkormányzat újra meghirdeti az ”Őszi cserjeültetési” programját, melynek keretében lakcímenként (társasházaknál lépcsőházanként) átlag 10 db konténeres díszcserjét ajánl fel.

 

A pályázók törekedjenek arra, hogy a növények a közterület szépítését szolgálják, jól látható helyre kerüljenek. Társasházak esetén az ültetésre a be nem kerített előkert, a bejáratok melletti terület, vagy a járda melletti zöldsáv használható; kertes házak esetén az ingatlan előtti járda és az úttest közötti zöldsáv.

 

A Jelentkezési lap beszerezhető a Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. ügyfélszolgálati iroda 1-es ablakánál, vagy letölthető a www.csepel.hu, illetve a www.varosgazda.eu weboldalakról.

Társasházak esetében a lakóközösség nevében eljáró közös képviselő (cégszerű aláírással), kertes házak esetében az adott címre érvényes lakcímkártyával rendelkező lakos jelentkezését várjuk.

A növények átvételére a jelentkező meghatalmazást állíthat ki. A növények átvételekor kérjük a személyi igazolványukat és lakcímkártyájukat, szükség esetén meghatalmazásukat is hozzák magukkal!

 

A jelentkezési lapok benyújtásának határideje: 2016. szeptember 23. péntek

 

A benyújtás módjai: postán (Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. 1215 Budapest, Katona József u. 62-64.), személyesen az ügyfélszolgálati irodán, vagy a cserje@varosgazda.eu e-mail címen.

 

A növények átvételének időpontja és helyszíne:

2016. október 1. szombat 8-13 óra

Csepeli Városgazda Zrt. (cím: 1215 Budapest, Katona József u. 62-64.)

 

Bővebb információ és felvilágosítás: Erdeiné Schuch Beáta zöldterületi asszisztens

+36 1 /277-7856, +36 30/698-5921

www.varosgazda.eu