Felhívás az ”Őszi cserjeültetési” programban való részvételre

TISZTELT CSEPELIEK!

 

 

Az önkormányzat újra meghirdeti az ”Őszi cserjeültetési” programját, melynek keretében lakcímenként (társasházaknál lépcsőházanként) átlag 10 db konténeres díszcserjét ajánl fel cserjefoltok, sövények kialakítására. A növények elültetésénél kérjük törekedjenek rá, hogy a növények a közterület szépítését szolgálják, jól látható helyre kerüljenek. Társasházak esetén az ültetésre a be nem kerített előkert, a bejáratok melletti terület, vagy a járda melletti zöldsáv használható; kertes házak esetén az ingatlan előtti járda és az úttest közötti zöldsáv.

A növények elültetéséről és későbbi ápolásáról a jelentkezőknek kell gondoskodniuk! A szakszerű ültetésről és ápolásról a növények átadásakor tájékoztatjuk a jelentkezőket.

 

A program lebonyolítását a Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. Zöldterület-fenntartási osztályának munkatársai végzik. Kertész szakembereik szívesen adnak tanácsokat a telepítést megelőzően, vagy a gondozási időszakban is.

 

Amennyiben szeretne részt venni programunkon, kérjük töltse ki a jelentkezési lapot, amely beszerezhető a Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. ügyfélszolgálati iroda 1-es ablakánál, vagy letölthető a www.csepel.hu, illetve a www.varosgazda.eu weboldalakról.

Társasházak esetében a lakóközösség nevében eljáró közös képviselő (cégszerű aláírással), kertes házak esetében az adott címre érvényes lakcímkártyával rendelkező lakos jelentkezését várjuk.

A növények átvételére a jelentkező meghatalmazást állíthat ki.

 

A jelentkezési lapok benyújtásának határideje: 2016. szeptember 23. péntek

 

A benyújtás módjai: postán (Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. 1215 Budapest, Katona József u. 62-64.), személyesen az ügyfélszolgálati irodán, vagy a cserje@varosgazda.eu e-mail címen.

 

A növények átvételének időpontja és helyszíne:      2016. október 1. szombat 8-13 óra

Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt.

1215 Budapest, Katona József u. 62-64.

Kassai utca felőli dolgozói parkolóban

 

A növények átvételekor kérjük a személyi igazolványukat és lakcímkártyájukat, szükség esetén meghatalmazásukat is hozzák magukkal!

 

Bővebb információ és felvilágosítás: Erdeiné Schuch Beáta zöldterületi asszisztens

   277-7856, 30/698-5921

   erdeine.beata@varosgazda.eu