Csepeli futsal: fájó verség a TFSE-től

Sajnos meg kellett hajolni a tapasztalat és a nagyobb tudás előtt, a TFSE rutinos csapata magabiztos győzelemmel vitte el a pontokat a Pizza King Csep-Gól FC csapatától. A javításra a Szigetszentmiklós otthonában kerülhet sor a jövő héten hétfőn.

A Pizza King Csep-Gól FC újabb bajnoki mérkőzésen van túl az NB II Nyugati csoportjának küzdelmeiben. Sajnos ezúttal is vesztesen hagytuk el a pályát, így nem marad más hátra, mint hogy egy hét múlva, október 17-én a Szigetszentmiklós otthonában próbáljunk meg szert tenni újabb pontra vagy pontokra. Csapatunk a Varga Csaba – Nagy Tibor, Rácz Botond, Tőkés Norbert, Orbán Levente ötös fogattal vágott neki a hétfő esti találkozónak, ahol már korán, a 3. percben megszerezte a vezetést a TFSE. Sajnos ezt újabb három találattal növelték az 5’,15’ és a 16. percben, amire először a 19. minutumban volt válaszunk Nagy Tibor révén. (közben pályára lépett csapatunkban Pirik Tamás, Viza Krisztián, Bata Zoltán, Baksa Ákos, Mida Sándor, Solti Attila és Vági Roland is) A második játékrészben aztán először ismét Nagy Tibor volt eredményes (25’), de mielőtt vérmes reményeink csillantak volna fel a 32. és 33. percben Bakay Ferenc is beköszönt a kapunkba a vendégektől, újból jelentősre növelve a TFSE előnyét. A dudaszó előtt még Horváth Márió és Bata Zoltán gólváltását láthatta a közönség, amivel kialakult a 3:7-es végeredmény. A rendkívül sportszerű találkozón (sem sárga, sem piros lap nem esett) tehát elszenvedtük második vereségünket, amivel a tabella 6. helyére estünk vissza, de mivel roppant sűrű a mezőny egy győzelemmel akár máris a dobogón találhatja magát a Pizza King Futsal Csep-Gól FC, így az október 17-én a Szigetszentmiklósi Városi Sportcsarnokban esedékes találkozón nem is lehet más a cél, mint ezt a tervet teljesíteni.

Szabó Zoltán vezetőedző a találkozóról: – A mai mérkőzésen kiderültek, hogy mik a hiányosságaink, ahogy az első percekben beléptünk a meccsbe, az egyenlő volt a nullával. Elaludtunk és máris 2:0 volt az ellenfélnek, akik tudatos játékot játszottak, megvoltak náluk a labda nélküli mozgások és úgy vettem észre, hogy sebességbeli különbség is volt a két csapat között. Gratulálunk a TFSE csapatának, mi az út elején járunk, és most lehet látni igazán, hogy az úgymond élcsapatokhoz képest van még lemaradásunk. Ennek több összetevője is van, mind technikailag, mind mentálisan vannak még problémáink, ami orvosolható a későbbiekben. Megpróbálunk javítani a következő mérkőzésen Szigetszentmiklóson, ami megint csak nem lesz könnyű, mert egy olyan csapatról van szó, akik jól játsszák a futsalt, de megpróbálunk felkészülni és a legtöbbet kihozni magunkból.”

Hajrá Csepel, Hajrá Pizza King Csep-Gól!

 

Forrás: Pizza King Csepel Futsal

Csepeli futsal: fájó verség a TFSE-től