Csepelen nyílik Magyarország egyik legkülönlegesebb játszótere

Néhány évvel ezelőtt Csepelen egy olyan gondoskodó önkormányzatot hoztunk létre, amely tisztelettel gondol az idősekre, munkahelyteremtéssel, a lakókörnyezet megszépítésével helyben tartja a csepeli dolgozó embereket, de mindeközben nem feledkezik meg a jövő nemzedékéről, a gyermekeinkről sem.

Elindítottuk a Csepeli Gyermeksziget Programot, amelynek keretében nagyszabású óvodaépület- és játszóudvar felújításba kezdtünk, hiszen nem mindegy, milyen környezetben nevelkednek gyermekeink. Sportegyesületet alapítottunk, rendezvényeket szerveztünk, és visszaadtuk a Kis-Duna-partot a családoknak.

Most a program egy újabb állomásához érkeztünk. Csepelen, a Hollandi úton, a Pusoma étteremmel szemben (1213 Budapest, Hollandi út 141. számmal szemben) 2016. június 9-én, csütörtökön 11 órakor nyílik Magyarország egyik legkülönlegesebb játszótere, ahol nem csak baba-, baba-mama és mozgássérült hinta lesz, hanem egy igazi kalózhajó is.

A játszótér példás összefogással készült, hiszen az egyedi játékokat a Csepeli Városgazda Zrt. munkatársai készítették, de a munkálatokban rajtuk kívül a megváltozott munkaképességűek, sőt, maguk a gyermekek is részt vettek.

Ne csak a munka, az öröm is legyen közös. Várjuk Önt és munkatársait az ünnepélyes megnyitóra!

Üdvözlettel,
Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata

Csepelen nyílik Magyarország egyik legkülönlegesebb játszótere