CSEFUSZ: Szerencsét és sok futót hozott a 13-as szám

A Csepeli Futó Szabadidő és Életmód Egyesület (CSEFUSZ) 2016-ban a 13. alkalommal rendezte meg a Tiszta Duna-partért futóversenyét május 29-én a Csepeli Sport Szabadidő és Rendezvény Központban. A kitűnő időjárás és a hosszú ideje sikeres esemény idén is sokakat vonzott a kis-Duna partra, ahol a versenyen kívül is minden korosztály megtalálta a magának legjobban tetsző elfoglaltságot.

Az alábbiakban a Csepel Öttusa Média sajtóközleményét olvashatják:

Immáron 13. alkalommal került sor a CSEFUSZ (Csepeli Futó Szabadidő és Életmód Egyesület) szervezésében a Tiszta Duna-partért futóversenyre, amit korábban sajnos le kellett fújni, de ezúttal minden, még az időjárás is bőven kárpótolta azokat, akik ezt a programot választották május 29-én. A Csepeli Sport Szabadidő és Rendezvény Központba a nyárias időben több, mint ötszázan látogattak el, akiknek jó része próbára is tette magát a különböző távú futóversenyeken, egészen pontosan ovis, kis iskolás és kutyás futás szerepelt a programban, ahol 3, 7 és 10 km-es versenyeket rendeztek chipes időméréssel. A Csepeli Öttusa és Vízi Sport Egyesület hagyományosan részese volt az eseménynek, ők ezúttal akadálypályájukkal és a lézeres lövészettel jöttek, de voltak lendületes Fitness programok, személyi edzői és életmód tanácsadás, népi játékok, kézműves foglalkozás, arcfestés, Kométa felvágottakat lehetett falatozni a búzacsira kedvelők pedig a Tonus kenyereit kóstolhatták meg.
A hagyományoknak megfelelően a futóversenyeket közös, zenés bemelegítés előzte meg, verseny közben pedig vízzel és limonádéval lehetett frissítenie magát a fáradó futóknak, akik végül befutó csomagot is kaptak teljesítményükért.
A különböző futótávokat teljesítő kicsik mézes kalács érmet kaptak, a nagyobbak hagyományos medálokkal és tárgyjutalmakkal, fitnesz bérletekkel gazdagodtak, a legszerencsésebbek pedig sétarepülést is nyertek, amit a Dunakanyar felett lehet majd megtenni.
A csepeli önkormányzat illetve a többi támogató segítségével megvalósított XIII. CSEFUSZ Tiszta Duna-partért futóverseny így remek hangulatban ért véget, és már többen is a jövő évi verseny dátumáról érdeklődtek, ami mindent elmond az esemény sikeréről.

Forrás: CSEFUSZ, Csepel Öttusa Média

Fotók: Laza Tamás

CSEFUSZ: Szerencsét és sok futót hozott a 13-as szám