Államtitkári gratuláció Simon Sacinak

A Csepeli Öttusa és Vízi Sport Egyesület reménysége Simon Sarolta a közelmúltban Kairóban vett részt a magyar válogatott tagjaként, ahol Junior Világbajnoki ezüstérmet nyert csapatban. Sportolónk teljesítménye nem kerülte el Dr. Szabó Tünde az Emberi Erőforrások Minisztériumának Sportért Felelős Államtitkárának figyelmét sem, aki személyes hangvételű levélben gratulált a csepeli sport egyik nagy reménységének.

Levelet hozott a postás, méghozzá nem is akármilyet: Szabó Tünde az Emberi Erőforrások Minisztériumának Sportért Felelős Államtitkára Simon Sacinak írt elismerő sorokat a kairói Junior Világbajnokságon megszerzett ezüstérme okán. A Csepeli Öttusa és Vízi Sport Egyesület reménysége örömmel osztotta ezt meg velünk is, melynek szövege itt olvasható:

Kedves Simon Sarolta!

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának Sportért Felelős Államtitkársága örömmel értesült arról, hogy ezüstérmet szerzett a Kairóban rendezett Junior Világbajnokságon.

Tudom, hogy a sportban csak hosszú évek kitartó munkájával lehet jó eredményt elérni. Köszönöm, hogy vállalta e nemes, gyakran lemondásokkal teli feladatot, és újabb éremmel gazdagította hazánk sportéremgyűjteményét, s öregbítette a magyar sport jó hírét.

Elért eredményei s az idáig vezető út példaként szolgálhat valamennyi magyar fiatal számára az élet minden területén.

Kiemelkedő eredményéhez ezúton szívből gratulálok, felkészüléséhez jó egészséget és további sok sikert kívánok.

Üdvözlettel:

Dr. Szabó Tünde

Forrás:  Csepeli Öttusa és Vízi Sport Egyesület